Archiválhatja, de nem törölheti az összes listán szereplő hallgatót. A „Diákok” oldalon kattintson az archiváláshoz az adott hallgató „...” legördülő menüjére. Kiválaszthat egy hallgatót egy időben, és archiválhatja őket is.