Bármikor törölheti fiókját a profiloldalon. Felhívjuk figyelmét, hogy a fiókjához kapcsolódó összes létrehozott történet és adat is törlődik.

A fiók törlése végleges, és az információt semmilyen információt nem kapjuk meg.