Minden történet alapértelmezés szerint privát. A történet beállításait bármikor megváltoztathatja a jobb oldali szalaghirdetés alatt található „Megosztás” gombra kattintva. Lépjen a 'Megosztás' fülre, és beállíthatja az adatvédelmet titkosnak vagy nyilvánosnak.